perjantai 3. elokuuta 2012

Kuusiston linnanrauniot






Koitin näyttää luonnolliselta muoti-ihmiseltä, onnistuin mallikkaasti. Anttilan kangaskengät, muistaakseni Lindexistä 7 vuotta sitten ostettu mekko, huivin löysin maasta, takki kaverin vanha ja ite duunattu (värikkäät niiti niitit.fi:stä ja pitsit Eurokankaasta). Hiuksissa hyvin kulahtanutta Firen ja Orangen sekotusta, joka siis pysyy aina muutaman viikon hyvin punasena ja kulahtaa sitten pinkiksi.

Poljettiin Sennin kanssa Kaarinaan Kuusiston linnanraunioille (35 km!!!!). Kuusiton kartano on jostain syystä kesän 2012 suljettuna, mutta kyllä mä nautin noista raunioistakin. Tuolla kasvaa viellä ruusuja jotka on istutettu sinne 1200-luvulla - vaikka ite linna on sorrettu, kasvaa ruusut viellä. Kustaa Vaasa halus kirkon rahat ja päätti tehä uskonpuhdistuksen, ja sillon hän myös puretutti tuon katollisen piispanlinna. Oon jopa julkassu oikeessa kirjassa esseen noista raunioista.

Matkalla pidettiin jätskitauko, jolla päätin viimeinkin maistaa kirsikka kingiksen. Petyin (sekä itseeni epävegaanina ja jäätelöön). Sitten myös eksyttiin ja kysyttiin neuvoa ja hikoiltiin ja juotiin appelsiini-skumppaa.







Ei kommentteja: